Stockholms godaste glutenfria pizza pt 2

Efter att jag skrev om pizza förra veckan blev det uppenbart att det finns många glutenfria pizzaälskare där ute. Skönt att veta att man inte är ensam! Efter att ha läst så många kommentarer om pizza blev jag väldigt pizzasugen, så igår följde jag rådet i en kommentar av Lotta och åkte över till Ciao Ciao Hornstull.
Eftersom jag inte ville råka ut för en jobbig besvikelse ringde jag innan för att fråga vilka bottnar de använder. ”Jag ska kolla på paketet” sa servitören, jag kände då för att slänga på luren. Jag tycker att det är skandal att restauranger säljer halvfabrikat! Men som tur var höll jag mig lugn, och fick veta att botten var från Gluten Free Choice Sverige AB. Eftersom jag aldrig hört talas om detta företag, kände jag att de borde få en chans att bevisa sig.
Sagt och gjort, några timmar senare satt jag framför denna pizza:

glutenfri pizza Ciao Ciao Hornstull

Oj oj oj, detta var en stor pizza! På vissa ställen hängde pizzan ut lite över kanten på tallriken, och tjockleken understeg 3 mm med stor marginal! Gluten Free Choice borde sälja till alla pizzerior i stan. Denna pizza hade inte så mycket ost på sig, så nästa gång (det kommer att bli många nästa gånger) ber jag om extra ost. Trots detta petar pizzan ner Papa o Razzi till en andraplats, Stockholms bästa glutenfria pizza finnes på Ciao Ciao Hornstull. Iallafall tills jag hittar en bättre!

Restaurangen bjöd dessutom på väldigt mysig stämning, folk hade klätt upp sig lite och satt och drack vin och myste. Utanför fönstret blev det bråk mellan två män som hade druckit lite för mycket, vilket orsakade stor uppståndelse inne i restaurangen. Servitörerna lyckades avstyra bråket. Slutet gott, allting gott!

slut på den glutenfria pizzan

5 tankar på “Stockholms godaste glutenfria pizza pt 2

  1. Vad kul att du också gillade den! Kanonbra att du tog reda på vem som gjort bottnarna, trodde i min enfald att dom gjorde dem själva när dom var så stora och tunna och goda. Nu kan man ju tipsa andra restauranger om det företaget. 🙂

  2. Pingback: Världens minsta glutenfria pizza | ute utan gluten

  3. Pingback: Fortfarande Stockholms godaste glutenfria pizza | ute utan gluten

  4. Pingback: Glutenfri pizza på Due Fratelli på Birger Jarlsgatan | ute utan gluten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s