Ciao ciao Hg-värt vilken omväg som helst

Igår åt jag på Ciao Ciao på Hornsgatan igen. De är ju väldigt bra på glutenfri pizza, men igår överträffade de liksom sig själva. Pizzan kändes ännu större än vanligt, och botten var papperstunn. Jag tog en Pizza de Modena med räkor. Det. Var. Helt. Sjukt. Gott. Jag önskar jag kunde publicera en smak i denna blogg! Jag har redan skrivit om Ciao Ciao Hg minst två gånger förut men detta är så sensationellt att jag kommer fortsätta skriva om varenda pizza jag äter där. Ursäkta dålig bild men jag var lite skakig på handen på grund av överväldigande lycka.

image

6 tankar på “Ciao ciao Hg-värt vilken omväg som helst

 1. Pingback: Glutenfri pizza på Östermalm | ute utan gluten

 2. Tack för recensionen!
  Är själv glutenintolerant och bor på Södermalm – men kände inte till att det fanns en pizzeria med glutenfritt så här pass nära.

   • Är själv inte vegetarian, så jag brukar ofta käka vid Kebabkungen eller ta takeaway på vägen hem: Kebabtallrik med ris/pommes. Äter man kött så kan jag också starkt rekommendera Chicken Tikka Masalan på Indian Garden, Heleneborgsgatan i Hornstull.

    Vill man ha trevlig & billig takeaway att käka ute på sommarn så finns det ju ett gäng thai-kiosker, Thaioasen nära södra station, en thaikiosk intill Skrapan och en på ringvägen intill Lilla Blecktornsparken – de brukar också ha alternativ som är både vegeratiska och glutenfria.

    Bästa vegetariska på Söder enligt mig är Seyhmus i Hornstull & Hermans vid Slussen/Stadsgården – båda restaurangerna gör all mat själva och har stenkoll på vad som innehåller vete/gluten (och övriga ingredienser).

    Dessa är nog mina bästa Södermalmstips. Enda glutenfria pizzerian jag har känt till hittills i Stockholm har varit Kungsholmens pizzeria på Celciusgatan. De gör goda glutenfria pizzor, även om de kan vara onödigt stora – jag hade lätt nöjt mig med 1/4 bort från pizzorna 🙂

   • Tack så jättemycket! !!! Seyhmus hade jag inte hört talas om så det ska jag verkligen prova! Jag bor också i södertrakterna så det blir ju att man äter däromkring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s